Trofeu Social Tardor 2022 - Club Natació Olot

Trofeus socials de natació

Trofeu Social Tardor 2022

El 28 d’octubre va tenir lloc una nova edició del Trofeu Social de Tardor del Club Natació Olot. Com és habitual, els nedadors prebenjamins i benjamins, els més joves de la secció, van participar en una jornada en què és de les primeres vegades que poden competir a l’aigua.

L’objectiu fonamental és ajudar als nedadors i nedadores perquè s’adaptin correctament a l’aigua i també que ho puguin fer gaudint al màxim de la natació, acompanyats dels seus familiars a les grades. Durant el trofeu es van realitzar diverses proves a l'aigua, adaptades a les edats dels nedadors participants. Els que ja tenen més coneixement de l’aigua també es van atrevir a posar en pràctica la natació a sota de l’aigua.

La part final del trofeu consistia en relleus i jocs, fent equips d'edats barrejades, en què havien d'aconseguir com més globus millor per poder penjar després uns adhesius als arbres de Halloween. Un cop acabat el trofeu, tothom va poder anar a participar en la castanyada del Club d’enguany: menjant castanyes i qui va voler també es va poder disfressar. Les millors disfresses van guanyar una bossa de llaminadures per poder acabar de la millor manera el dia

 

 

28 d'octubre de 2022