Trofeu Social Tardor 2021 - Club Natació Olot

Trofeus socials de natació

Trofeu Social Tardor 2021

El 6 de novembre es va celebrar una nova edició del Trofeu Social Tardor del Club Natació Olot. Es tracta d'una competició familiar i interna del Club en què participen tots els infants de les categories prebenjamina i benjamina de natació. En aquesta jornada el prioritari és que els més petits aconsegueixin una bona adaptació a l’aigua i amb l’equip, de manera que puguin aprendre a gaudir de la natació. A través de diferents proves d’estils, relleus i jocs diversos, els nens i nenes van poder ensenyar a les seves famílies el que havien après durant aquestes setmanes entrenant a l’aigua.

Durant la jornada els més petits van fer piscines de 25 m, nedant d’esquena i crol. Els que ja tenien un nivell una mica més avançat van fer piscines de 25 m, practicant mini estils en cada una d’aquestes, i finalment, els que ja tenien més coneixement a l’aigua van fer una exhibició de domini aquàtic, en què van posar en pràctica el subaquàtic, les remades i els mini estils.

Per acabar, van fer jocs de relleus de 25 m, fent peus de crol i portant una pilota només amb el cap. La mainada va gaudir molt amb aquestes proves i van celebrar una nova edició del Trofeu Social Tardor al Club. Finalment, no va faltar una foto de família, en què es va obsequiar a tots els participants amb una bossa esportiva del CN Olot i llaminadures diverses.

    


 

8 de novembre de 2021