Trofeu Social Sant Jordi 2023 - Club Natació Olot

Trofeus socials de natació

Trofeu Social Sant Jordi 2023

El dissabte 29 d'abril de 2023 va tenir lloc una nova edició del Trofeu Social Sant Jordi amb els nedadors i nedadores més petits de la secció de natació. Com és habitual, aquesta jornada és un dia festiu en què els esportistes estan acompanyats dels seus familiars i els poden mostrar els progressos a l'aigua. El començament del dia ja va ser a les grades, en què els nedadors i els seus familiars van cantar l'himne del Club i ja van començar a escalfar l'ambient fent diverses onades que anaven i tornaves al llarg de les graderies de la piscina de competició.

El tret de sortida del trofeu el van donar els nedadors d'iniciació, que van fer 25 m braça a l'aigua, seguits dels prebenjamins, que van fer el doble amb 50 m braça. Seguidament, va ser el torn dels benjamins que van fer les mateixes proves que la setmana anterior havien disputat en la prova de nivell a Banyoles, fent 10 m subaquàtics, 25 esquena i 25 braça.

Tot ells van fer relleus conjuntament amb material de flotació. Els més petits, i els més grans van fer el cambrer, en què havien de portar un got d'aigua amb una fusta banda a banda sense que caigués Per acabar, no es van voler perdre un dels moments més divertits com és el matalàs de l'Aladin, que havien de passar corrent i així no caure a l'aigua.

Els familiars van fer de públic, animant als més petits durant les proves. La jornada va acabar amb un obsequi del CN Olot per a tots els participants, i no va faltar la foto final.

 

 

5 de maig de 2023