Trofeu Social Nadal-Tió 2023 - Club Natació Olot

Trofeus socials de natació

Trofeu Social Nadal-Tió 2023

Divendres 22 de desembre va tenir lloc una nova edició del tradicional Trofeu Social de Nadal al CN Olot, en què les categories d'iniciació, prebenjamina i benjamina de la secció de natació van prendre part en aquesta jornada per tancar l'any 2023. Durant el trofeu, els nedadors i nedadores van fer diverses proves i activitats d'exhibició amb els seus companys, acompanyats de les seves famílies a les grades de la piscina de competició, en què tothom va poder gaudir d'un gran dia per donar la benvinguda a les festes de Nadal.

La jornada va començar puntual a les 18.00 h, en què els petits i petites van escalfar motors cantant el tradicional vint-i-cinc de desembre (fum, fum, fum), ajudats dels seus pares, mares i familiars. Va ser una gran manera per carregar piles i saltar a la platja de la piscina de competició per començar l'exhibició aquàtica. Aquest any, es van estrenar els més petits de tots de la categoria d'iniciació, que amb els prebenjamins i benjamins van fer diverses proves d'estils (braça, crol, papallona, esquena, subaquàtic) a l'aigua davant de l'atenta mirada dels seus familiars. Després d'una bona estona nedant, es van fer proves de relleus amb el divertit cambrer, en què els nedadors havien de creuar la piscina amb un suro. Finalment, va haver-hi estona per fer una competició de pedra, paper, estisores al matalàs al damunt de l'aigua, per acabar amb una carrera de velocitat amb salt a la piscina, al damunt d'aquesta, que va fer les delícies de tothom.

Un cop acabada l'exhibició, tothom va poder fer cagar el tió, que va cagar un pullboy i llaminadures per a tots els nedadors i nedadores, que han estat molt bons durant tot l'any i s'ho han més que merescut. Enguany, només va faltar el tradicional concurs de coques i pastissos, que a causa de no poder comptar amb el bar del Club, ja que encara s'està en obres, no es va poder fer.

Gràcies a tothom per venir i per estimar la natació i l'esport. Desitgem que tingueu unes bones festes!!


Feu clic aquí per accedir al recull multimèdia

 

Actualitzat el 23 de desembre de 2023