Trofeu Social Nadal 2022 - Club Natació Olot

Trofeus socials de natació

Trofeu Social Nadal 2022

El dimecres 21 de desembre té lloc una nova edició del tradicional Trofeu Social de Nadal al CN Olot, en què les categories prebenjamina i benjamina de la secció de natació participen en aquesta jornada per tancar l'any 2022. Durant la celebració del trofeu podran fer diverses proves i activitats d'exhibició amb els seus companys, i acompanyats de les seves famílies. Els pares i mares dels nedadors podran accedir a la jornada per veure els coneixements dels més petits, que estem segurs que ho faran genial i gaudiran d'un gran dia amb els seus companys, tècnics i familiars, per donar la benvinguda a les festes de Nadal.

  • A més, com no podria ser, també tindrem la visita del tió, perquè els nens i nenes el puguin fer cagar i tancar una jornada rodona!

CRÒNICA DE LA JORNADA

Els nedadors i nedadores de les categories més petites de la secció de natació van participar en una jornada d'exhibició que va consistir en una apassionant prova de relleus que va estar molt i molt competida. Els nedadors es van organitzar en diversos equips distribuïts en els carrers de la piscina de competició i van competir entre ells per veure quin era el més ràpid a l'aigua, tot això acompanyat amb barrets i material nadalenc.

Com és habitual, els nens i nenes van comptar amb tot el suport dels seus pares, als qui prèviament, els entrenadors de natació van animar a cantar cançons nadalenques durant l'escalfament. Un cop es van acabar els relleus, els més petits van poder fer una gran foto i vídeo de record a l'aigua. Finalment, tothom va poder fer cagar el tió, per després anar a fer el concurs de coques i pastissos casolans. Va ser la primera vegada que es tornava a fer després de la pandèmia, així que tothom va participar amb un gran nombre de pastissos i coques d'allò més bones.

Moltes felicitats també a la Laia Vidal i en Víctor Moreno, que van ser els guanyadors del concurs d'aquest 2022. Enhorabona a tothom que hi va participar i que tingueu unes bones festes i un bon any nou!

 

Actualitzat el 27 de desembre de 2022