Trofeu Social Nadal-Tió 2022 - Club Natació Olot

Trofeus socials de natació

Trofeu Social Nadal-Tió 2022

El dimecres 21 de desembre té lloc una nova edició del tradicional Trofeu Social de Nadal al CN Olot, en què les categories prebenjamina i benjamina de la secció de natació participen en aquesta jornada per tancar l'any 2022. Durant la celebració del trofeu podran fer diverses proves i activitats d'exhibició amb els seus companys, i acompanyats de les seves famílies. Els pares i mares dels nedadors podran accedir a la jornada per veure els coneixements dels més petits, que estem segurs que ho faran genial i gaudiran d'un gran dia amb els seus companys, tècnics i familiars, per donar la benvinguda a les festes de Nadal.

  • A més, com no podria ser, també tindrem la visita del tió, perquè els nens i nenes el puguin fer cagar i tancar una jornada rodona!

CRÒNICA DE LA JORNADA

Els nedadors i nedadores de les categories més petites de la secció de natació van participar en una jornada d'exhibició que va consistir en una apassionant prova de relleus que va estar molt i molt competida. Els nedadors es van organitzar en diversos equips distribuïts en els carrers de la piscina de competició i van competir entre ells per veure quin era el més ràpid a l'aigua, tot això acompanyat amb barrets i material nadalenc.

Com és habitual, els nens i nenes van comptar amb tot el suport dels seus pares, als qui prèviament, els entrenadors de natació van animar a cantar cançons nadalenques durant l'escalfament. Un cop es van acabar els relleus, els més petits van poder fer una gran foto i vídeo de record a l'aigua. Finalment, tothom va poder fer cagar el tió, per després anar a fer el concurs de coques i pastissos casolans. Va ser la primera vegada que es tornava a fer després de la pandèmia, així que tothom va participar amb un gran nombre de pastissos i coques d'allò més bones.

Moltes felicitats també a la Laia Vidal i en Víctor Moreno, que van ser els guanyadors del concurs d'aquest 2022. Enhorabona a tothom que hi va participar i que tingueu unes bones festes i un bon any nou!

 

Actualitzat el 27 de desembre de 2022