Trofeu Social Nadal-Tió 2021 - Club Natació Olot

Trofeus socials de natació

Trofeu Social Nadal-Tió 2021

El dimecres 22 de desembre té lloc una nova edició del tradicional Trofeu Social de Nadal al CN Olot, en què les categories més petites de la secció de natació participen en aquesta jornada per tancar l'any 2021. Durant la celebració del trofeu podran fer diverses proves i activitats d'exhibició amb els seus companys, i acompanyats de les seves famílies. Els pares i mares dels nedadors podran accedir a la jornada per veure els coneixements dels més petits, que estem segurs que ho faran genial i gaudiran d'un gran dia amb els seus companys, tècnics i familiars, per donar la benvinguda a les festes de Nadal.

  • A més, com no podria ser, també tindrem la visita del tió, perquè els nens i nenes el puguin fer cagar i tancar una jornada rodona!

 

CRÒNICA DE LA JORNADA

Els nedadors i nedadores de les categories més petites de la secció de natació, prebenjamina i benjamina, van poder participar en una jornada d'exhibició en què van demostrar les habilitats a l'aigua adquirides durant aquests mesos. Va ser amb la realització d'un circuit, en què es van llençar amb un tobogan, van practicar salts a l'aigua, estils com la papallona, etc.

Els pares van estar molt implicats, ja que van animar des del primer minut als més menuts. Finalment, l'exhibició va acabar amb una prova de relleus, d'allò més competida! Un cop finalitzades les proves, tothom va poder anar a fer cagar el tió, que els va obsequiar amb una camiseta del CN Olot. Quins regals i quina jornada més rodona! Esperem poder tornar a celebrar un dia igual de divertit i ple d'esport ben aviat

 

Actualitzat el 16 de desembre de 2021