Edició 2012 - Club Natació Olot

Open Memorial Santi Silvas

Edició 2012

Stefan Olsson i Sabine Ellerbrock van fer bons els pronòstics i van guanyar el 4t Open Memorial Santi Silvas de l'edició de 2012. Els dos caps de sèrie del torneig van emportar-se el títol gràcies al gran nivell de tennis que van demostrar. Olsson, número 8 del món, continua imparable, ja que ha guanyat totes les quatre edicions que han tingut lloc del torneig. Aquest any, però, el suec no ho ha tingut gens fàcil i tot i que s’ha emportat la victòria ho ha fet per un resultat molt ajustat, fet que demostra que les noves generacions de tennistes premen fort.

Sabine Ellerbrock, per la seva banda, s’ha proclamat campiona del 2012 després de ser finalista l’any passat. La jugadora alemanya i número 5 del món ha entrat a formar part del quadre d’honor del memorial guanyant en la categoria individual i també de dobles fent parella amb Sharon Walraven.