DES/23: La Marató 2023 al CN Olot - Club Natació Olot

Activitats socials/esportives

DES/23: La Marató 2023 al CN Olot

Apunteu-vos a la jornada solidària per La Marató de 2023 que s'organitza al CN Olot.

Des del Club Natació Olot hem preparat una jornada dedicada a l'esport per a poder recaptar fons a favor de La Marató de 2023 el dissabte 16 de desembre de 2023 a partir de les 9.00 h. Serà un dia perfecte per passar-ho bé, practicar molt d'esport i col·laborar amb aquesta important i tradicional jornada solidària, que enguany celebrem la seva trenta-dosena edició, amb un torneig de dobles de tennis, activitats dirigides (cicling, CIRCL Mobility, jocs cooperatius i Zumba) xocolatada solidària, relleus 100x100 solidaris i entrenaments solidaris d'atletisme/triatló.

Aprofitem aquesta oportunitat per sumar entre tots els socis i no socis del Club per una causa solidària:

 • Serà la primera vegada que La Marató es dedica a aquesta temàtica, que, segons els professionals de la salut, engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg de tota la vida. Són malalties que tenen una prevalença (proporció de persones afectades en una població i moment concrets) de 3 milions de persones a Catalunya, i una incidència (nombre de casos nous que apareixen en una població i moment determinats) que s'estima en 210.905 nous casos cada any. Aquestes són xifres significativament elevades que, a més, representen un cost sanitari considerable per al sistema de la salut, situat en el 12,2%. En l'àmbit de la recerca, els equips d'investigació en salut sexual i reproductiva signen el 9% de les publicacions científiques catalanes, que els posicionen en la mitjana mundial.
 • La sensibilització sobre la prevenció en l'àmbit de la salut sexual i reproductiva és cabdal. Per això, La Marató conscienciarà i informarà el jovent, especialment les noies, sobre el fet que la SSIR té un efecte profund al llarg de tota la vida. D'altra banda, segons els experts i les expertes, molts problemes que afecten les dones, per la seva especificitat biològica, s'han invisibilitzat o s'han tingut poc en compte al llarg dels segles. Enguany, La Marató vol contribuir a revertir aquesta situació. 
 • Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), la salut sexual és un estat de benestar físic, mental i social en relació amb la sexualitat. Requereix un enfocament positiu i respectuós de la sexualitat i de les relacions sexuals, lliures de tota coacció, discriminació i violència. Per la seva banda, la salut reproductiva es defineix com la capacitat de reproduir-se i la llibertat d'adoptar decisions informades, lliures i responsables. Per tant, la SSIR explora la salut del sistema reproductiu i sexual de les persones durant totes les etapes de la seva vida, respectant el dret a un cos sa.  

Font: La Marató 2023

 

Data:

 • Dissabte 16 de desembre de 2023


Places:

 • Limitades segons cada activitat


Edats:

 • Tothom és benvingut!


Horaris:

 • De 9.00 a 13.30 h (aproximadament)


Programació activitats solidàries:

LA MARATÓ 2023 CN OLOT (16/DESEMBRE/2023)

PREU SOLIDARI

 • 9.00 h Torneig de dobles de tennis
Aportació voluntària recomanada 5€/persona
 • 9.30 h Cicling (sala 1)
Aportació voluntària recomanada 5€/persona (inclou totes les AADD)
 • 9.30 h CIRCL Mobility (sala 2)
Aportació voluntària recomanada 5€/persona (inclou totes les AADD)
 • 9.30 h Xocolatada solidària
  (coca i melindros)
2 € ració general
*Gratuïta per a tothom inscrit prèviament en les activitats solidàries de la jornada
 • 10.00 h Repte relleus 100x100 solidaris
  Objectiu: Fer menys de 2 h 12 min 16 seg. Cada nedador podrà repetir les sèries tantes vegades com vulgui. Cal inscriure's a les oficines del Club amb una aproximació del temps a realitzar
Aportació voluntària
 • 10.00 h Entrenaments solidaris atletisme/triatló
Aportació voluntària recomanada 5€/persona
 • 10.45 h Jocs cooperatius (zona enjardinada)
Aportació voluntària recomanada 5€/persona (inclou totes les AADD)
 • 11.45 h Zumba (zona enjardinada)
Aportació voluntària recomanada 5€/persona (inclou totes les AADD)
 

LA MARATÓ 2023 CN OLOT (17/DESEMBRE/2023)

PREU SOLIDARI

 • 11.30 h Partit solidari de futbol
Aportació voluntària recomanada 5€/persona


Els preus indicats són l'aportació voluntària recomanada que els participants de les activitats poden fer per col·laborar amb La Marató 2023. Es podrà aportar una quantitat econòmica inferior o superior si així es desitja. Els imports recollits entre tots els participants aniran destinats íntegrament a La Marató 2023.


Inscripcions:

 • A partir del 4 fins al 14 de desembre a les oficines del Club (vegeu horaris d'obertura aquí)

 • Les inscripcions, en general són orientatives, tothom serà benvingut a les activitats (sempre segons l'aforament i excepte la següent activitat indicada):
  • Torneig de dobles de tennis: és imprescindible fer la inscripció perquè els tècnics preparin els quadres amb els partits dels participants


Entrades accés general no socis:

 • Totes les entrades generals d'accés al Club per a NO SOCIS que es venguin durant la jornada aniran íntegrament destinades a la recaptació de La Marató 2023

 • Els NO SOCIS que adquireixin l'entrada d'accés general al Club podran participar en les activitats solidàries de la jornada.  Serà una gran ocasió conèixer el Club i ser solidari!


Urna de col·laboració a les oficines del Club:

 • Fins a finals del mes de desembre es podran fer donacions voluntàries a l'urna situada a les oficines del Club. Tota la recaptació anirà destinada a la Marató 2023

 

Actualitzat el 4 de desembre de 2023