Edició 2022 - Club Natació Olot

Diada del Soci

Edició 2022

Després de 2 anys, el dissabte 9 de juliol va tornar la tradicional i esperada jornada de la Diada del Soci al CN Olot. Va ser un dia ple d'activitats esportives per a totes les edats, que van implicar des de totes les seccions esportives (natació, waterpolo, tennis, atletisme i triatló) fins a altres àrees del Club com són les activitats dirigides o infantils, i per acabar un gran sopar popular amb música i còctels fins després de la mitjanit.

La jornada va començar a les 16.00 h amb un torneig de pares-fills, en què les famílies van poder passar-ho genial a les pistes de tennis, i també a les de pàdel els qui es van animar. Seguidament, la piscina de competició va prendre bona part del protagonisme amb l'organització del Trofeu noves Promeses de la secció de natació, en què els nedadors de totes les edats (des dels més petits prebenjamins i benjamins fins als més grans absoluts) van poder compartir una tarda d'exhibició a l'aigua per a les seves famílies. A més, el trofeu va acabar amb una part en què els pares i mares van animar-se a participar amb els seus fills en diverses proves de relleus, de caràcter més lúdic i divertit, perquè tothom ho passés genial tots plegats.

Durant la tarda també es van instal·lar diversos inflables infantils (a l'aigua i a la gespa) perquè tothom que en va tenir ganes, va poder saltar i divertir-se durant la jornada. En tot moment els socis i sòcies van estar-hi jugant, ja que sempre és un dels punts més concorreguts i accessibles de la diada.

A les 17.00 h els atletes i triatletes del Club van fer una sessió de marxa de 5 km oberta a tothom, que va servir d'entrenament per anar fent boca per abans del sopar de cloenda. Després del trofeu de natació, es va organitzar un partit entre els més joves del planter de l'escola de natació contra els jugadors absoluts del primer i segon equip de waterpolo. La il·lusió va ser present en tota l'activitat, ja que els jugadors més petits van poder aprendre i compartir gols i parades a l'aigua amb els més grans, i també amb els pares que es van animar a nedar a la piscina. Els jugadors de futbol del CN Olot no van deixar perdre l'oportunitat d'organitzar un partit de futbol, entre l'equip veterà del Club i també tothom que va tenir ganes de tocar la pilota.

Tampoc van faltar les populars activitats dirigides en què els socis i sòcies van poder gaudir de diverses sessions obertes i gratuïtes de cycling, Zumba i aiguagim al ritme de la música. Des dels més petits fins als més grans es va poder fer exercici i passar una gran estona plegats gràcies a la pràctica de l'esport.

Durant el dia va tenir lloc una nova edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que enguany, es va avançar un dia abans per incloure’s dins de la Diada del Soci. A les 19.30 h es va fer el salt a la piscina d’estiu, de la mà dels representants de la Fundació per l’esclerosi múltiple a Girona, el Sr. Josep Berga (alcalde d’Olot), Mariona Camps (regidora de salut) i Gemma Soy (presidenta del Club Natació Olot). Tothom va participar amb molta il·lusió i va fer que, una altra vegada, la jornada anés genial!

Com no podria ser diferent, la diada va concloure amb l'esperat sopar a la fresca, compost per un menú d'amanida catalana, pollastre a l'ast i botifarra amb patates, i coca amb cava. Més de 400 persones van prendre part en la cita, les quals també van poder gaudir de música en viu fins passada la mitjanit, acompanyat d'un bon còctel, gaudint de tota mena de cançons gràcies al duet musical "Pa d'àngel" que van fer ballar bona part dels assistents. A més a més, tothom qui va voler va poder gaudir del luxe de banyar-se de nit a la piscina exterior.

El Club Natació Olot vol agrair a tots els socis assistents la seva participació i el gran ambient que es va viure en tot moment, i vol fer extensiu l'agraïment a totes les persones: treballadors, autoritats, convidats, així com a tots els proveïdors i col·laboradors que han fet possible organitzar una diada del soci tan especial. Gràcies per formar part del CN Olot, esprem poder-nos tornar a veure l'any que ve!

 

11 de juliol de 2022