Edició 2019 - Club Natació Olot

Diada del Soci

Edició 2019

Dissabte 13 de juliol va tenir lloc la Diada del soci, una jornada plena d’activitats esportives i lúdiques, que va acabar amb un sopar a la fresca i música amb viu. A les 16:30 h es va donar el tret de sortida al Trofeu Noves Promeses de natació, on els nedadors i nedadores de la secció de natació (a excepció dels Júniors i Absoluts, que estaven al Campionat de Catalunya Júnior i Absolut a Mataró) van nedar diversos estils i en diferents modalitats, on el públic present va poder veure l’evolució dels joves esportistes. El Trofeu va acabar amb activitats de relleus de caràcter més lúdiques i molt divertides, que ens van fer riure i gaudir de bons moments a tots plegats.

  

A partir de les 17 h els infants ja van poder gaudir dels inflables que es van muntar a la zona de gespa, i també es va iniciar el Torneig de tennis dobles de pares i fills que va congregar a nombroses parelles. Una tarda ideal per jugar en família i desafiar als companys i companyes de l’equip!

 

A les 17:30 h es va organitzar una Americana de pàdel a les pistes de pàdel, i a més, un partit de futbol veterà al camp de futbol, entre l’equip veterà del CNO i socis futbolers amb molt talent.

 

A les 19:15 h, a la zona de gespa, els socis i sòcies van poder gaudir d’una sessió de zumba, tono i gac al ritme de la música, una activitat divertida però que també ens va fer suar, i en la que molta mainada també s’hi va sumar. Immediatament després, va tenir lloc una sessió d’aquagym a la piscina exterior.

 

El plat fort de la jornada va ser el sopar a la fresca, compost per un menú d’amanida catalana, pollastre a l’ast i botifarra amb patates, coca amb xocolata i gelat. Més de 400 persones van acudir a la cita, les quals també van poder gaudir de música en viu fins a les 12 h de la nit amb temes d’avui i d’ahir que van fer ballar a molts assistents. A més a més, tothom qui va voler va poder gaudir del luxe de banyar-se de nit a la nova piscina exterior.

 

El CNO vol agrair a tots els socis assistents la seva participació i el gran ambient que es va viure en tot moment, i vol fer extensiu l'agraïment a totes les persones, tant del mateix club com aliens així com a tots els proveïdors i col·laboradors que han fet possible organitzar una diada del soci tan especial i que hom recordarà.

 

 

13 de juliol de 2019