Edició 2018 - Club Natació Olot

Diada del Soci

Edició 2018

Aquest dissabte a partir de les 16.30 h, es van anar succeint les activitats programades dins la diada del soci d'enguany del CNO que estrenava format i se celebrava en format de tarda i nit. A primera hora es va donar el tret de sortida al Trofeu Noves Promeses de natació, on el públic present va poder gaudir de les evolucions de la majoria de categories de la secció, a excepció els absoluts que estaven participant en el Campionat d'Espanya a Sevilla. Els nedadors participants van nedar diversos estils i en diferents modalitats per després fer jocs d'habilitats, i per acabar, activitats de caràcter més lúdic.

A partir de les 17 h, ja es va poder gaudir dels inflables infantils que fa ver el delit dels socis més petits, també es va iniciar el Torneig de tennis dobles de pares i fills que va congregar a nombroses parelles, partits que van anar seguits del tradicional partit de futbol veterà, un torneig tipus americà de pàdel i un dels plats fort de la jornada, el comiat de la mítica piscina de 33 metres amb salts des dels trampolins, salts que varen fer les delícies dels saltadors i del nombrós públic assistent. Acabada l'hora i mitja destinada als salts des dels trampolins de la piscina de 33, va arribar l'hora del comiat de la piscina mixta (globus) on es va fer una sessió d'aquahit que va aconseguir omplir com mai aquesta històrica piscina.

L'altre plat fort de la jornada i que també va superar totes les previsions, va ser el sopar a la fresca que va aconseguir reunir a 400 socis. Previ a l'inici del sopar, la presidenta del Club Natació Olot, la Gemma Soy va dirigir unes paraules als assistents agraint a tothom que ha fet possible els més de 60 anys d'història i d'èxits esportius i socials del CNO, un cop finalitzada la seva intervenció, va passar la paraula a l'Estanis Vayreda, regidor de promoció de la ciutat d'Olot comerç i turisme de l'Ajuntament d'Olot que també va voler reconèixer la gran labor de l'entitat olotina, acabades les dues intervencions, es va iniciar l'esperat sopar a la fresca on els comensals van gaudir d'un menú variat i molt saborós que es va rematar amb un deliciós postra i una a copa de cava ben freda. A l'hora dels cafès, un trio musical compost per dues veus i teclats, va amenitzar la vetllada fins ben just les 12 h de la nit amb temes d'avui i d'ahir que van fer ballar a gran part dels assistents.

El CNO vol agrair a tots els socis assistents la seva participació i el gran ambient que es va viure en tot moment, i vol fer extensiu l'agraïment a totes les persones, tant del mateix club com aliens així com a tots els proveïdors i col·laboradors que han fet possible organitzar una diada del soci tan especial i que hom recordarà.

 

 

 

14 de juliol de 2018