Edició 2014 - Club Natació Olot

Diada del Soci

Edició 2014

Aquest dissabte s'ha celebrat a les instal·lacions del CN Olot la Diada del Club, ha estat una jornada rodona per la nombrosa afluència de socis, l’èxit de les activitats programades i pel fantàstic dia amb una temperatura ideal que ha fet que tothom gaudís de les piscines i gespa del Club.

La programació d'aquesta edició ha estat molt variada i des de primera hora del matí s'ha pogut gaudir d'activitats com el Torneig Escola i el Torneig "Copa Davis" de Tennis amb una fantàstica participació, el II Torneig de Pàdel Aniversari on tots els participants han pogut gaudir de les magnífiques pistes que disposa el CNO, el Torneig de Waterpolo a la piscina exterior on els waterpolistes han demostrat les seves habilitats i potencial, el partit de veterans de Futbol, sessions d'aiguagim, spinning i zumba que han despertat molt d’interès i participació entre els socis i el reconegut Trofeu Noves Promeses de Natació a la piscina de competició del Club.

Cal destacar també la inauguració oficial de la remodelació de la sala de fitness per part de l’alcalde d’Olot el Sr. Josep Maria Corominas i la regidora d’esports Sra. Mar Roca, que han compartit aquest moment tan important pel Club amb membres de la junta directiva, el vocal de Fitness i AADD, els tècnics d’aquesta secció i tots els socis presents. Tothom ha pogut visitar i provar les noves màquines que disposa aquesta sala remodelada recentment.

Com ja és costum, al migdia i després de tanta activitat s'ha pogut recuperar forces amb el dinar popular. Al final del dinar s'ha fet l'acte d'actualització de rècords de natació que aquest any ha estat molt emotiva per què 6 de les marques batudes tenien més de 20 anys d'antiguitat. En aquest acte s’ha contat amb la presència especial dels ex recordistes del Club que han recollit de mans de membres de la junta directiva un trofeu com acreditació de les seves marques, i els nous joves recordistes del CNO han rebut els seus trofeus de mans dels veterans atletes.

 


Molts socis gaudint de les activitats i del bon temps


Els més menuts també han gaudit del seu espaï durant tota la jornada


Els campionats de Tennis, com sempre, tot un èxit


Les pistes de Pàdel "a tope" durant tota la jornada


Participants al Trofeu Noves Promeses de natació


El torneig de Waterpolo ha estat molt actiu


Els veterans han suat molt la samarreta


El zumba, l'spinning i l'aiguagim han fet moure a molts socis


 


Moment de la inauguració oficial de la sala de fitness


El dinar, moment per reposar i recuperar forces


Nedadors i ex recordistes posen orgullosos amb les seves acreditacions


Amélia Lòpez (una de les ex recordistes) que s'ha desplaçat des d'Holanda
expressament per aquest acte, mostra orgullosa l'acreditació de les seves marques

 

7 de juny de 2014