Edició 2022 - Club Natació Olot

Cros d'Olot

Edició 2022

El diumenge 20 de novembre es va tornar a organitzar la 26a edició del Cros d’Olot Memorial Miquel Àngel Chorrero als paratges de les Tries. Aquesta ha estat la primera cita del cros sense les restriccions i afectacions de la COVID-19. Enguany, el cros forma part del Circuit gironí de Cros - 31è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i 18è Trofeu Diputació de Girona i que s’utilitza per puntuar al rànquing comarcal d’atletisme de la Garrotxa. La jornada estava organitzada pels Consells Comarcal i Esportiu de la Selva, el Consell Esportiu de la Garrotxa i el CN Olot, amb el suport de la Diputació de Girona, el Consell Català de l’Esport i la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot. 

El temps de la tardor va ser present des de les primeres hores del matí, amb la presència del sol al cap de poques hores, per acompanyar aquesta jornada atlètica multitudinària a Olot. Diversos participants van competir en més d’una vintena de categories de la competició que enguany no va donar el tret de sortida del Circuit gironí de Cros.  La prova va començar a les 9.30 h amb les primeres carreres per part més joves i seguits pels corredors més experimentats. Les entregues de premis es van anant intercalant entre curses, de manera que a partir de mig matí van sortir a competir els atletes més petits i caganius.

Els resultats més destacats del 26è Cros d'Olot van ser els següents:

  • Pere Boadas (CA Lloret-la Selva) va ser el guanyador del Trofeu Memorial Miquel Àngel Chorrero i també campió de la categoria veterana C amb 20:03.00.
  • Víctor Da Costa (Club Olímpic Farners) campió de la categoria Sènior masculina amb 18:00.00.
  • Aniria Mata (CE Ironwill Solideo) campiona de la categoria Sènior femenina amb 17:59.00.
  • Sergi Moreno (CE Montornès) campió de la categoria open, en què tothom podia participar sense necessitat de ser federat, masculina amb 11:01.00.
  • Núria Tió (CA Manresa) campió de la categoria open, en què tothom podia participar sense necessitat de ser federada, femenina amb 11:56.00.


El Club Natació Olot vol agrair a tothom que ha col·laborat i fet possible aquesta jornada: el Consell Esportiu i Comarcal de la Selva, el Consell Esportiu de la Garrotxa, la Diputació de Girona, el Consell Català de l'Esport, l'Ajuntament d'Olot, els clubs esportius, entitats, esportistes, treballadors del CN Olot, voluntaris i familiars que ens han acompanyat. Moltes gràcies!
 

 

26è CROS D'OLOT (MEMORIAL MIQUEL ÀNGEL CHORRERO)

 

 

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 

 

Resultats destacats dels atletes del CN Olot:

Jordi Roura
  • 2a posició màster A masculina (10:03.00)
Joel Vila
  • 3a posició sénior masculina (18:32.00)
Agnès Vilanova
  • 2a posició màster A femenina (21:57.00)
Coralí Jou
  • 1a posició sub-16 femenina (13:09.00)
Laia Vidal
  • 4a posició sub-8 femenina (3:32.00)

 

20 de novembre de 2022