Edició 2021 - Club Natació Olot

Cros d'Olot

Edició 2021

Aquest passat diumenge 24 d’octubre es va celebrar una nova edició del Cros d’Olot Memorial Miquel Àngel Chorrero als paratges de les Tries. Després de dos anys sense tenir lloc, a causa de les afectacions de la pandèmia, el cros arriba a la seva 25a edició, formant part del Circuit Gironí de Cros, 30è Gran Premi de Cros Consell Comarcal de la Selva i 17è Trofeu Diputació de Girona, amb l’organització del Club Natació Olot, el Consell Esportiu de la Selva, el Consell Esportiu de la Garrotxa i la Diputació de Girona.

Com era habitual en anteriors edicions, i amb l’arribada de la tardor, el temps es va manifestar amb diversos moments acompanyats pel sol i alguns núvols, en una jornada d’esport multitudinària a la capital de la Garrotxa. Nombrosos participants van competir en més d’una vintena de categories de la competició que serveix per donar el tret de sortida de la modalitat de cros a la província de Girona i que s’utilitza per puntuar al rànquing comarcal d’atletisme de la Garrotxa. La jornada va començar puntualment a les 9.30 h amb les primeres carreres i amb algun canvi en el format de la competició, ja que amb la voluntat de complir al millor possible amb els protocols contra la COVID-19, les entregues dels trofeus no es van fer conjuntament a la meitat i al final del cros, com és habitual.

A diferència d’anteriors edicions, enguany els guanyadors de cada categoria recollien els seus trofeus just després de finalitzar cada cursa, moment en què també es procedia a fer la tradicional fotografia dels premiats amb les autoritats i organitzadors. Uns canvis, que no van afectar gens ni mica al format principal de la competició, ja que els atletes que ho van desitjar van poder córrer en aquesta veterana prova de l'atletisme a la comarca, amb els següents guanyadors destacats:

  • El premi del campió de la categoria Veterana C i guanyador del Trofeu Memorial Miquel Àngel Chorrero va ser per a Francisco Jiménez Martos, del club AA Palamós.
  • Pel que fa a la categoria open, una prova oberta en què tothom pot participar estant federat o no, les victòries se les van emportar Maria Ferrer González i Sergi Moreno Torrecillas, tots dos del club CE Montornès, en les categories femenina i masculina respectivament. 
  • Els plats forts van arribar amb les màximes categories femenines. La victòria va ser per Mireia Soler Caravaca, del CN Olot, en modalitat sènior i per Queralt Piferrer Grau, del club CA Nou Barris, en la modalitat promesa.
  • La part final de la jornada va arribar amb les màximes categories absolutes masculines. La victòria va ser per a Pol Espinosa Valero del CN Banyoles, en la categoria sènior i per a Isaac Barti Solà, del CN Olot, en la categoria promesa.


El Club Natació Olot vol agrair a tothom que ha col·laborat i fet possible aquesta jornada: el Consell Esportiu de la Garrotxa, el Consell Esportiu de la Selva, la Diputació de Girona, el Consell Català de l'Esport, l'Ajuntament d'Olot, Noel Alimentària, els clubs esportius, entitats, esportistes, treballadors, voluntaris i familiars que ens han acompanyat.

 

25è CROS D'OLOT (MEMORIAL MIQUEL ÀNGEL CHORRERO)

 

 

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 

 

 

Actualitzat el 24 d'octubre de 2021