Edició 2019 - Club Natació Olot

Cros d'Olot

Edició 2019

A diferència de l’any anterior, el temps va acompanyar de manera inesperada durant aquesta jornada d’esport a la capital de la Garrotxa. El paratge de Les Tries va tornar a acollir una nova edició del 24è Cros d’Olot organitzat pel Club Natació Olot, el Consell Esportiu de la Selva, el Consell Esportiu de la Garrotxa, la Diputació de Girona i Noel Alimentació.

Nombrosos participants van competir en més d’una vintena de categories de la competició que serveix per donar el tret de sortida de la modalitat de cros a la província de Girona i que s’utilitza per puntuar al rànquing comarcal d’atletisme de la Garrotxa. La jornada va començar puntualment i passades les 11 h es van fer les primeres entregues dels trofeus. Es va premiar a Àngel Busoms, del club Ñam Ñam, campió de la categoria veterana C i guanyador del trofeu memorial Miquel Àngel Chorrero. Després d’aquestes primeres entregues les curses van continuar amb més categories al voltant del paratge de Les Tries.

En les màximes categories femenines, la victòria va ser per Paula Fabregat, de l'Associació Escolar Esportiva Manuel Blancafort, en modalitat sènior i per Aida Marisch, del Club Esportiu Cerdanyola, en la modalitat promesa. Pel que fa a la categoria open, les victòries se les van emportar Rosa Matalama, del Club Esportiu La Sansi, i Josep Oriol, independent, en les categories femenina i masculina respectivament. En les màximes categories absolutes masculines la victòria va ser per a Hamid Kaboubi, del club Grup Excursionista i Esportiu Gironí, en la categoria sènior i per a Abderrahim Ougra, també del GEIEG, en la categoria promesa.

Amb el canvi de normativa referida a l'adaptació de l'any natural com a període de les temporades atlètiques, aquest rànquing es repeteix dues vegades en la mateixa temporada 2018-2019. Així aquest passat diumenge va començar la reiteració de la competició, essent la sisena prova puntuable del rànquing comarcal garrotxí de la temporada 2018-2019, que enguany acabarà el mes de desembre. Finalment, el Club Natació Olot vol agrair a tothom que ha col·laborat i fet possible aquesta jornada: el Consell Esportiu de la Garrotxa, el Consell Esportiu de la Selva, la Diputació de Girona, el Consell Català de l'Esport, l'Ajuntament d'Olot, Noel Alimentaria, els clubs, les entitats, esportistes, voluntaris i familiars que ens han acompanyat.