Edició 2018 - Club Natació Olot

Cros d'Olot

Edició 2018

El diumenge 28 d'octubre de 2018 es va celebrar la 23a edició d'un dels esdeveniments esportius més rellevants dels que organitza el Club Natació Olot: el Cros d'Olot (Memorial Miquel Àngel Chorrero). Aquesta prova, que des de fa anys forma part del Circuit Territorial, dóna inici a la temporada en aquesta disciplina i serveix per puntuar en el Rànquing Comarcal d'Atletisme de La Garrotxa.

Pel que fa a la dificultat del Cros d’Olot, tothom que l’ha tastat assegura que pel seu recorregut i desnivell és probablement el cros més dur i exigent del circuit.

El primer tret de sortida del cros es va iniciar a les 9:40h, i hi va haver un total de 15 sortides al llarg del matí. Les distàncies que es recorrien anaven des de 285 metres als 8.500 metres, segons edats i categories. Els diferents recorreguts es van realitzar al voltant de les instal·lacions del CNO, en concret al circuit permanent que surt del camp de futbol a tocar de la muntanya, al costat de la font de les Tries. Hi havia diferents tipus de circuits que completen diverses voltes (la Volta A, Volta B i Volta C), que canvien segons la distància de cada carrera.

Enguany el Cros d'Olot va ser passat per aigua. El xip-xap i el fang van ser els elements constants que van acompanyar als atletes aquest diumenge 28 d’octubre als paratges de les Tries. Novament el Cros d’Olot va ser la prova triada per iniciar una altra tanda del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva de cros. Aquesta 23a edició del cros dedicat a Miquel Àngel Chorrero, organitzat pel Club Natació Olot, a part de ser la primera prova puntuable del calendari del circuit gironí de l’especialitat, també ho ha estat del rànquing comarcal garrotxí de la temporada 2018-2019.

Malgrat la meteorologia adversa, la gran majoria dels atletes del CN Olot van participar en la cita ineludible, ocupant set podis amb el trofeu corresponent i emportant-se vuit medalles més.

Agraïm especialment la col·laboració de tots els voluntaris i voluntàries que van ajudar en el muntatge i organització de l’esdeveniment.