Regala CN Olot (xec regal soci) - Club Natació Olot

Fes-te soci

Regala CN Olot (xec regal soci)

Has de fer un regal? Amb el xec regal benvinguda del CN Olot podràs regalar més de 17.000 m² d'instal·lacions per practicar esport. Aconsegueix que aquest sigui un moment per recordar i regala una adhesió com a soci del Club, segur que ho encertaràs!QUÈ PODRÀ COMENÇAR A GAUDIR QUI FACIS SOCI DEL CN OLOT:

La nova sala d’aigües amb:

  • La piscina principal PCO3 (25 metres x 8 carrers)
  • La piscina d’ensenyament (25 metres x 4 carrers)
  • El vas complementari (16 metres)
  • La sauna gratuïta


L'espai d'estiu amb:

  • La piscina exterior (25 metres x 8 carrers)
  • La piscina i el parc infantil
  • Més de 3.000 m² zona enjardinada i solàrium


L'espai de competició amb:

  • La piscina de competició (25 metres x 8 carrers)


Les pistes de frontó i bàsquet

El camp de futbol de sorra

Podrà gaudir del Club durant els 362 dies de l'any, ja que les instal·lacions només es tanquen durant 3 dies festius*, perquè pugui fer esport i salut sempre que ho desitgi! Consulta els horaris del Club.

  • Però si encara en vols més, tindrà a la seva disposició serveis extres per contractar com les 4 pistes de tennis, 3 pistes de pàdel i el nou gimnàs amb les 2 sales d’activitats dirigides, entre d’altres. Ho tenim tot preparat!


Fes soci del CN Olot a qui més estimes. La salut i el benestar és el millor regal. Si et sembla interessant, posa't en contacte amb nosaltres i estudiarem una proposta a la teva mida, concretarem una visita guiada per les nostres instal·lacions i t’informarem dels diferents serveis que tindràs al posem al vostre abast, així com dels horaris de les activitats dirigides que oferim als nostres socis.

 

FORMULARI DE CONTACTE:

Omple la sol·licitud d'informació per saber més de la promoció "Regala CN Olot", truca'ns al 972 26 20 28 o passa per les oficines del Club (laborals de 9.00 a 21.00 h) i t'informarem sense cap compromís.

 

 

>>DEMANA MÉS INFORMACIÓ A TRAVÉS DEL FORMULARI<<

 

 

 

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de CLUB NATACIÓ OLOT amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si s'escau, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades durant el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.com o a avinguda de Pere Badosa, s/n (17800) Olot. Donarem resposta a qualsevol petició al més aviat possible. * Els dies festius poden variar en funció de l'any natural o per decisions oragnitzatives de l'entitat.

 

Actualitzat el 17 de novembre de 2021