Consulta aquest apartat per resoldre els teus dubtes - Club Natació Olot

Preguntes Freqüents

Consulta aquest apartat per resoldre els teus dubtes

A causa de les afectacions de la COVID-19, la informació d'aquesta secció pot variar o no ser exacta. Moltes gràcies per la vostra comprensió.
 

ÍNDEX

1. Socis
2. Classes dirigides
3. Taquilles
4. Disponibiliat de les piscines
5. Reserva d'espais
6. Gimnàs

 

1. Socis
 

Quines modalitats de socis es preveuen, quan una família o una persona a nivell particular, es vol donar d'alta al Club?

 • Disposem de tres modalitats de soci: el titular, l'adherit i el beneficiari.

 

Si em dono d'alta jo sol, en quina modalitat serà?

 • En la de soci titular.

 

Si hi afegeixo la meva família, llavors com quedarà el meu carnet o fitxa?

 • Per a aquests casos es preveu una fitxa familiar que inclourà el teu carnet (que continuaràs essent titular) i els carnets dels membres de la teva família, que podran ser o bé adherits o bé beneficiaris. Així, la teva parella i els teus fills (sempre que tinguin entre 10 i 24 anys), formaran part del carnet familiar en la condició de socis adherits, i els teus fills menors de 10 anys, en formaran part en la condició de socis beneficiaris. Un cop faci 25 anys, el soci ha de passar a ser soci titular.

 

I si tinc fills majors de 25 anys que conviuen encara amb mi?

 • En aquest cas, no els podràs afegir a la teva fitxa. Caldrà que el donis d'alta com a soci titular.

 

Així doncs, quina diferència hi ha entre tenir a la fitxa un soci adherit i un soci beneficiari?

 • El soci beneficiari, en ser menor de 10 anys, no paga les quotes mensuals.

 

Visc amb parella,  però no estem casats per l'església. Pot formar part de la fitxa familiar?

 • Sí, la teva parella podrà ser adherida a la teva fitxa sempre que o bé estigueu casats civilment, o bé hàgiu format parella de fet, o bé sense que es donin cap d'aquests dos casos, hàgiu estat convivint junts com a mínim durant un any.

 

Qui més puc adherir a la meva fitxa?

 • El teu pare o mare, i el pare o mare de la teva parella, sempre que la teva parella sigui adherida de la teva fitxa.

 

Quins avantatges tinc que el meu fill que no té 10 anys, sigui soci beneficiari?

 • Si el teu fill és soci beneficiari no pagarà les quotes fins als 10 anys i tindrà descomptes en totes les activitats dirigides que el Club posa a la seva disposició: classes de natació per a mainada, classes de tennis, polisport d’estiu, etc.(Actualment aquest descompte és d’un 50% sobre el preu senyalat).

 

A què em dona dret la quota mensual de soci? Puc fer ús de totes les instal·lacions?

 • La quota mensual de soci et dona dret a l’accés lliure a totes les piscines del Club. També és un espai lliure el frontó, el camp de bàsquet i la pista de volei, així com el camp de futbol.

 

Quins serveis hauré de pagar a part?

 • Els serveis on cal regular el seu accés (pistes de tennis, pàdel, sala de musculació i càrdio), així com les classes dirigides (steps, manteniment, aiguagim, natació ...) tenen unes quotes a part. Informa’t dels horaris i preus enviant un correu electrònic, si tens cap dubte en concret.

 

Puc traspassar els meus drets de soci a un familiar, si mai em dono de baixa?

 • Els drets del soci són personals i intransferibles. Si ets soci titular i et dones de baixa, algun dels socis adherits de la teva fitxa, passarà a ser soci titular.

 

A partir de quina edat pot venir el meu fill tot sol a les instal·lacions?

 • Un noi o noia pot entrar sol a les instal·lacions a partir dels 14 anys complerts.

 

Existeixen algunes condicions especials quan una persona major d’edat i/o jubilada es vol fer sòcia?

 • Hi ha diferents modalitats disponibles: adherir-se a la família o fer-se soci titular nou amb preus avantatjosos per als majors de 65 anys, consulta-ho aquí.

 

Quin és el procés per donar-me de baixa com a soci/a?

 • Per tramitar qualsevol baixa social, cal que aquesta sigui comunicada de manera formal a l’administració del Club per mitjà d’un escrit, carta, fax, correu electrònic o personalment, signant el document de baixa voluntària, sempre que estigui al corrent de les quotes i serveis que es produeixin fins a la data de la sol·licitud. 

2. Classes dirigides
 

Els cursets del Club Natació Olot estan oberts a la gent que no és sòcia del Club?

 • Sí. Si bé es destinaran sempre uns dies (a l’inici del període d’inscripció) a la matriculació exclusiva per als socis. Les places que quedin lliures, després d’aquest període, es posaran a disposició de tothom, siguin o no siguin socis.

 

Em vull apuntar a un curset de natació, i no hi ha places. Què puc fer?

 • Tenim a disposició dels socis una llista d’espera de manera que si hi ha alguna baixa, i ets el primer de la llista, et trucarem per ocupar la plaça lliure.

 

Quins cursets es poden reservar per internet?

 • La majoria de cursets ja es poden reservar per internet. Es fa l’oportuna publicitat del dia i hora que s’obren les inscripcions per internet, amb un calendari específic per cada activitat. 

 

Puc canviar de dia i hora del curset?

 • Sí, sempre que hi hagi places disponibles en el dia i hora que proposes.

 

Si em dono de baixa del curset per al mes vinent, podré tornar a venir al mes següent?

 • Quan algú es dona de baixa durant la temporada, es perd la plaça en favor de la gent que està en llista d’espera; per tant, en cas que et vulguis reincorporar hauràs d’accedir a la llista d’espera o bé, si hi ha places lliures, podràs entrar directament al curset.

 

En quins cursets de natació per a mainada, hi ha límit de places?

 • Per tal de donar un bon servei als alumnes inscrits, en tots els cursets de natació per a mainada hi ha límit de places, tant en els d’hivern com en els d’estiu.

 

Què he de fer per apuntar-me a classes particulars de tennis?

 • Pots trucar o passar pel club i parlar amb l’entrenador per concretar els horaris segons disponibilitat.

 

3. Taquilles
 

Què he de fer per tenir una taquilla?

 • Fer la sol·licitud a secretaria o enviar un correu electrònic a l'adreça d’atenció al soci. Si n’hi ha de disponibles, et lliuraran la clau, i si no, romandràs en llista d’espera fins que n’hi hagi una de disponible.

 

Hi ha diversos tipus de taquilles a disposició dels socis?

 • Sí. Tenim les taquilles de mida mitjana (i de color blau) que són pensades per poder-hi guardar la roba i altres estris com motxilla, raqueta de tennis, etc.
 • Llavors tenim les taquilles de mida petita (i de color groc) que són pensades per desar-hi objectes de poc volum, com estris d'higiene personal, carteres, claus, etc.

 

Si em dono de baixa de soci del Club, puc passar el dret de la taquilla a algun membre de la meva fitxa o de la meva família?

 • Sí, sempre que sigui a un familiar adherit o a un altre titular que sigui parent de 1r grau. Aquest traspàs s’ha de comunicar en el moment de formalitzar la baixa.

 

Si no tinc una taquilla llogada, puc disposar-ne d’alguna de forma esporàdica?

 • Sí, hi ha una sèrie de taquilles de mida petita (les de color groc), als vestuaris de la piscina de competició i de la mixta, disponibles per a tothom, i que funcionen amb monedes de 50 cèntims.

 

4. Disponibilitat de les piscines
 

Quines són les millors hores (les que hi ha més disponibilitats de carrers) per poder nedar?

 

Quan la piscina de competició està ocupada per algun partit de waterpolo o una competició de natació, què puc fer?

 • Quan això passa, obrim al soci la piscina d’ensenyament.

 

Si a la piscina de competició hi ha cursets o entrenaments, puc nedar igualment?

 • Sí, tindràs sempre a la teva disposició, com a mínim, 3 carrers. Si als cursets o entrenaments hi ha poca gent, aquests 3 carrers s’amplien a un nombre superior. Durant moltes hores al dia, la piscina de competició està a completa disposició del soci. Consulta la seva disponibilitat: ocupació piscines caps de setmana.

 

5. Reserva d'espais
 

Quins serveis puc reservar per telèfon?

 • Podràs fer la reserva de la sauna.

 

I les pistes de tennis?

 • El lloguer de les pistes de tennis s’haurà de fer presencialment, dintre dels 60 minuts anteriors al seu ús. En el cas que, a l’hora que es vol reservar, hi hagi totes les pistes ocupades, sí que es podrà llogar l’hora immediatament posterior.

 

6. Gimnàs
 

Què inclou la quota del gimnàs?

 • Amb la quota d’accés al gimnàs a més de poder accedir a la sala de màquines i càrdio de manera il·limitada (tots els dies de la setmana a les hores que vulguis), t’oferim un programa personalitzat elaborat pel tècnic.

 

Em podeu fer un programa de recuperació postoperatori?

 • El nostre tècnic et farà un programa a mida i d’acord amb les teves necessitats, ja siguin per a la recuperació postoperatori, per a un programa de manteniment, per a la participació en una prova física concreta, per a la reducció de pes, etc. Consulta’ns i t’ajudem!

 

Puc, amb aquesta quota,  participar en les activitats dirigides que s’hi realitzen?

 • Totes les activitats dirigides que es fan a la zona del gimnàs, com a la resta del Club, tenen una limitació màxima d’alumnes per poder garantir la qualitat i l’aprofitament de les classes. És per això que els horaris i admissions es fan a part, pots consultar la informació aquí.

 

Els meus fills, poden accedir a la zona de pagament del gimnàs?

 • Sí, sempre que tinguin més de 16 anys. Si tenen entre 14 i 16 anys hauran d’anar acompanyats per una persona major d’edat.
 • No és permesa l’entrada de menors de 14 anys al gimnàs.

 

Una vegada m’he donat d’alta per accedir al gimnàs, com ho he de justificar per poder-hi entrar?

 • T’expedirem un carnet, que hauràs de lliurar al responsable del gimnàs, i retirar-lo quan hagis acabat la teva sessió.
 • Per qualsevol altre dubte, restem a la teva disposició a les oficines del Club, contactant per telèfon al 972 26 20 28, o des del correu d'atenció al soci.

 

Quin és el procés per donar-me de baixa del gimnàs i/o de les activitats dirigides?

 • Per tramitar qualsevol baixa d'aquests serveis, cal que aquesta sigui comunicada de manera formal a l’administració del Club per mitjà d’un escrit, carta, fax, correu electrònic o personalment, signant el document de baixa voluntària, sempre que estigui al corrent de les quotes i serveis que es produeixin fins a la data de la sol·licitud. 

 

Actualitzat el 2 de juny de 2022