Servei de clínica dental - Club Natació Olot

Avantatges per als socis

Servei de clínica dental

Amb la voluntat de facilitar i promoure la pràctica esportiva, des del Club Natació Olot oferim als nostres socis i esportistes federats l’accés al servei d’odontologia a càrrec dels professionals, amb més d’onze anys d’experiència, de la Clínica dental Serra-Marín d'Olot.

SOCIS/ESPORTISTES SECCIONS CN OLOT:

  • GRATUÏT: Higiene bucodental amb tractament dental, visites de revisió generals i odontopediatria, radiografies intraorals i extraorals.
  • Descompte del 30% en blanquejaments dentals.
  • Descompte del 15% en implants dentals i ortodòncia invisible.


Objectius i beneficis:

Una bona salut bucodental és essencial per gaudir d’un bon estat de salut general i d’una bona qualitat de vida. Els problemes o malalties relacionats amb la boca, les dents i les genives poden afectar la resta del cos i també poden ser símptoma d’altres trastorns que han passat desapercebuts. Mantenir uns bons hàbits d’higiene i visitar periòdicament l’odontòleg o odontòloga són dues mesures clau per prevenir malalties i tenir una boca i unes dents fortes i sanes. Font: Generalitat de Catalunya

    


Més informació i consultes:

  • Contactant amb l’empresa i informant que sou socis del Club Natació Olot. (Email: info@clinicadentalolot.cat - Telèfon: 972 280 896).

 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 262 028

Actualitzat el 3 d'agost de 2023