Bústia de suggeriments - Club Natació Olot

Contacta'ns

Bústia de suggeriments

 

BÚSTIA DE SUGGERIMENTS

Benvinguts a la bústia del Club Natació Olot, des d'on podreu proposar suggeriments o q o formular queixes al Club Natació Olot. Per realitzar una comunicació has d'emplenar les dades que es demanen a continuació i prémer el botó "Envia". Si desitgeu obtenir una resposta, us demanem ens faciliteu el màxim de dades personals i de contacte.

En el nostre afany de millorar la comunicació amb tots els socis i usuaris del Club, ens comprometem a respondre lles comunicacions en el menor temps possible. Moltes gràcies.

 Tipus de comunicació

Queixa: Suggeriment: Altres:

   
Nº Soci  
Nom
Telèfon
Correu electrònic  
Població / C.P.
Adreça
Explicació o motius

   
Imatge (opcional: max. 2MB)
Accepto l'Avis Legal / Política de Privacitat
 

 
De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de Club Natació Olot amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, en el seu cas, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.cat o a la direcció avinguda de Pere Badosa, s/n, 17800, Olot. Donarem resposta a qualsevol petició.

Actualitzat el 20 de setembre de 2021