Bústia de suggeriments - Club Natació Olot

Contacta'ns

Bústia de suggeriments

Benvinguts a la bústia de suggeriments del Club Natació Olot, des d'on podreu proposar suggeriments o formular queixes a l'entitat. Per realitzar una comunicació només cal que empleneu les dades que es demanen a continuació i prémer el botó "ENVIA". Si desitgeu obtenir una resposta, us demanem que ens faciliteu el màxim de dades de contacte. Al Club també es disposen de formularis impresos de queixes i suggeriments al Club.

En el nostre afany de millorar la comunicació amb tots els socis i usuaris del Club, ens comprometem a respondre les comunicacions en el menor temps possible. Moltes gràcies pel vostre temps i per fer-nos arribar la vostra opinió, entre tots col·laborem a fer el CN Olot d'avui i de demà.

 Tipus de comunicació

Queixa: Suggeriment: Altres:

   
Nº Soci  
Nom
Telèfon
Correu electrònic  
Població / C.P.
Adreça
Explicació o motius

   
Imatge (opcional: max. 2MB)
Accepto l'Avis Legal / Política de Privacitat
 

 
De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica l’informem que les dades formen part d'un fitxer responsabilitat de Club Natació Olot amb la finalitat de gestionar la relació, petició o, si és el cas, l’e-mailing. Les seves dades seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessària per a la gestió de la relació. Les seves dades seran conservades el temps que estigui donat d’alta. L'usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l'e-mail administracio@cnolot.cat o a la direcció avinguda de Pere Badosa, s/n, 17800, Olot. Donarem resposta a qualsevol petició.
 
 

Actualitzat el 20 de setembre de 2021