Classes de tennis - Club Natació Olot

Classes particulars

Classes de tennis

La pràctica habitual del tennis millora la circulació i estimula el cor i el cervell, ja que es desenvolupa la coordinació, els reflexos i s'estimula el sistema motriu.

  • Les classes grupals van dirigides a nens a partir dels 4 anys, amb diferents nivells d’aprenentatge per tal d’oferir des d’una introducció bàsica en la pràctica d’aquest esport fins a una alta tecnificació. 
  • Les classes individuals van dirigides a aquelles persones adultes que vulguin aprendre a jugar a tennis o que vulguin perfeccionar la seva tècnica. Es personalitzarà el programa d’aprenentatge i es farà un seguiment intensiu dels progressos.

 

Horaris

  • En horaris a convenir

 

Preus

SOCIS

31 €

48 €

60 €

1 alumne

2 alumnes

3 alumnes

48 €

84 €

114 €

NO SOCIS

 
 
Posem a la vostra disposició classes particulars de tennis, en un entorn immillorable, de les mans dels nostres tècnics i en horaris a convenir. Podreu iniciar-vos, perfeccionar la vostra tècnica o millorar algun aspecte puntual, sigui quin sigui el vostre nivell i edat.
 
  • Presentem un val de promoció amb el que podreu gaudir de 5 classes particulars pel preu de 4. Milloreu o perfeccioneu la vostra tècnica amb el CN Olot.
 
 
Reserveu la vostra classe: compreu el val
o demaneu més informació a les oficines del Club
 
 

Per més informació, podeu enviar un correu a secretaria@cnolot.cat o contactar amb les oficines del Club trucant al telèfon 972 26 20 28 els dies feiners de 9.00 a 13.00 i 16.00 a 20.00 h.

 

Actualitzat el 16 de febrer de 2022