Guia d'inscripcions i documentació 2022 - Club Natació Olot

Activitats Infantils i Juvenils d'Estiu

Guia d'inscripcions i documentació 2022


GUIA D’INSCRIPCIONS PER INTERNET

Estem molt contents de poder presentar el nou sistema d'inscripcions per a les Activitats Infantils i Juvenils d'Estiu. Enguany, estrenem un nou format molt més senzill, dinàmic i intuïtiu perquè a les famílies us sigui encara més còmode poder planificar i preparar aquestes setmanes d'estiu dels vostres fills/es practicant i gaudint de l'esport al Club. Moltes gràcies per la vostra confiança!

Abans de fer les inscripcions per Internet, us recomanem que consulteu el catàleg informatiu penjat en aquest web. Hi trobareu tota la informació, cursets i la seva normativa. El dilluns 9 de maig a partir de les 8.00 h començaran les inscripcions per als socis i el 16 de maig a partir de les 9.00 per a no socis. Els socis podeu consulteu el calendari al final d’aquesta guia. Si el nen/a que voleu inscriure no és soci, cal que en feu l’alta a les oficines del Club abans d’iniciar el procés  d'inscripcions.

 

TOT SEGUIT TROBARÀS UN TUTORIAL AMB ELS PASSOS A SEGUIR AMB EL NOU FORMAT DEL PROCÉS D'INSCRIPCIONS:

 

 

TUTORIAL INSCRIPCIONS SOCIS:

Has d'accedir al teu espai privat, des d'ACCÉS USUARI, a la part superior dreta de la pàgina principal. El programa et demanarà un nom d’usuari: cal que entris el teu DNI (amb lletra) com a persona responsable que ets del nen que inscrius. Et demanarà també una contrasenya: és la teva data de naixement, que cal que entris amb el següent format: ddmmaaaa (si no ho has modificat anteriorment). Un cop fet, has de fer clic a CONTRACTARCIÓ I RESERVES.

Dins de CN OLOT - SERVEIS EN LÍNIA has d'escollir la pestanya de les Activitats d'Estiu 2022 per començar el procés d'inscripcions.

1. ACCÉS AL PORTAL D'INSCRIPCIONS

Després de fer clic a la pestanya d'Activitats Infantils i Juvenils d'Estiu del portal de contractació de serveis et dirigirà al primer pas del procés d'inscripcions. Per començar, cal fer clic a la pestanya CONTRACTAR que trobaràs a la part inferior dreta.


2. ESCOLLIR MEMBRES DE LA FAMÍLIA

Tot seguit, caldrà escollir els membres de la família que vols inscriure a les Activitats Infantils i Juvenils d’Estiu 2022, segons el calendari d’inscripcions de la pàgina web.

3. ESCOLLIR LES DATES A CONTRACTAR

Has de seleccionar les setmanes que vols contractar. Pots escollir-ne una o les que creguis necessàries.

4. CONTRACTACIÓ DE LES ACTIVITATS

Primer de tot cal fer clic a la pestanya de CONTRACTAR ACTIVITATS.

Tot seguit, has de seleccionar el teu fill/a i llavors triar l’activitat o servei que vols contractar amb l’horari que t'interessa i escollir les dates que vols. En color verd veuràs les setmanes disponibles que es poden contractar en aquell moment.

  • IMPORTANT: En cas de voler contractar activitats o serveis per a més d'un fill/a, cal que facis el procés de selecció d'inscripcions per a cada un d'ells/elles individualment.

Si has escollit alguna activitat amb possibilitat d’afegir el servei addicional d'acollida, i t'interessa contractar-lo, cal que facis clic a la pestanya CONTRACTAR SERVEIS ADDICIONALS.

Aquí cal que seleccionis el teu fill/a i marcar el servei d'acollida i les dates que t'interessin. Quan ho tinguem tot escollit només cal que fem clic a CONTINUAR.

Si ja ho tens tot llest, pots anar a veure el recull de totes les activitats i serveis que vols contractar fent clic a RESUMSi no has fet clic a la pestanya de contractar serveis addicionals anteriorment, el sistema per defecte et recordarà que pots contractar aquests serveis abans de continuar al següent pas. Si per qualsevol motiu vols tornar a començar el procés de nou, només cal que facic clic a ELIMINAR SELECCIÓ ACTUAL.

5. RESUM

Aquí pots veure un resum de totes les activitats i serveis que vols contractar abans de continuar al pagament. Veuràs que al preu final hi ha afegida l’assegurança obligatòria de 3,00 €. Abans de procedir amb el pagament, si us plau, comprova que la selecció sigui correcte i fes clic a CONTINUAR.

6. PAGAMENT

IMPORTANT: Només és permès el pagament amb targeta bancària. La inscripció només quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.

Per procedir a fer-lo, cal fer clic i seleccionar la forma de pagament amb TARGETA DE CRÈDIT/DÈBIT, i llavors seleccionar PAGAR.

Cal que tinguis la teva targeta bancària a mà per poder completar el procés de pagament amb el número d'aquesta, la data de caducitat i el codi secret. Seguidament, has de fer clic a PAGAR.

La teva entitat bancària t'enviarà un codi per confirmar el pagament i que l'operació sigui correcta. Un cop tot estigui autoritzat correctament, pots imprimir el comprovant de la compra i a continuació fer clic a CONTINUAR.

IMPORTANT: La inscripció només quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament. Un cop fets aquests passos, la teva inscripció estarà feta!

Per comprovar que tot s'ha fet correctament i tens la teva inscripció feta, pots consultar tots els serveis contractats des de la teva fitxa personal: accedint a la pestanya de LES MEVES DADES i fent clic a la secció de ELS MEUS CAMPUS.

Si vols veure amb detall els serveis contractats, només cal fer clic a la pestanya de DETALLS.

Aquí tindràs desglossat totes les activitats i serveis que hagis contractat. Si vols veure en detall els preus, pots fer clic a ELS MEUS PAGAMENTS. Esperem que aquesta guia tutorial t'hagi estat d'utilitat, i tu i els teus gaudiu practicant esport al Club! Per qualsevol dubte, estem al teu servei.

 

TUTORIAL INSCRIPCIONS NO SOCIS:

Has d'accedir al PORTAL DE CONTRACTACIÓ DE SERVEIS, des dels banners laterals de la pàgina principal de la web o des de l'enllaç que trobaràs al final de la guia d'inscripcions. Un cop estiguis al portal de CN OLOT-SERVEIS EN LÍNIA cal que facis clic a INICIAR INSCRIPCIÓ.

A continuació cal que facis clic a CONTRACTAR.

1. ACCEDIR/CREAR UN NOU COMPTE D'USUARI

Si ja has creat un compte i donat d’alta anteriorment: El programa et demanarà un nom d’usuari: cal que entris el teu DNI (amb lletra) com a persona responsable que ets del nen que inscrius. Et demanarà també una contrasenya: és la teva data de naixement, que cal que entris amb el següent format: ddmmaaaa (si no ho has modificat anteriorment). Si no recordes la contrasenya antiga, cal que facis clic a “HAS OBLIDAT LA TEVA CLAU D’ACCÉS”. Tot seguit se t’enviarà un correu electrònic a la teva adreça amb l’enllaç per tornar a entrar al sistema i posar-ne una de nova.

En cas que no disposis d’un compte, cal que et donis d’alta, fent clic a NOU USUARI.

Tot seguit, cal que omplis tota la informació del FORMULARI ALTA PERSONA i acceptis les condicions de contractació i política de privacitat.

Rebràs un correu electrònic a l’adreça que hagis indicat amb el CODI D’ACTIVACIÓ per validar el teu correu i continuar amb el procés de contractació. Un cop activat, el sistema et portarà al portal de contractació de les ACTIVITATS D’ESTIU 2022.

2. COM AFEGIR UN NOU MEMBRE

En el cas que no tinguis a cap fill/a a la teva fitxa familiar, o en vulguis afegir, cal que facis clic a AFEGIR UN NOU MEMBRE. 

Tot seguit cal que omplis tota la informació del FORMULARI ALTA PERSONA i acceptis les condicions de contractació i política de privacitat.

Rebràs un correu electrònic a l’adreça que hagis indicat amb el CODI D’ACTIVACIÓ per validar el teu correu per seguir amb el procés de contractació. Caldrà repetir el mateix procés en el cas que vulguis afegir a més d’un fill/a.

3. CONTRACTACIÓ INSCRIPCIONS

Pots consultar aquesta secció més amunt o fent clic aquí, ja que és el mateix procés que els socis del Club.

 

-------------------------------------------------------------------------------------


INSCRIPCIONS:

CALENDARI INSCRIPCIONS SOCIS a partir del 9 de maig a les 8.00 h

Activitat

Any de naixement

Data

Poliesport 2017-18 del 2017 al 2018 9 de maig
Poliesport 2014-14-16 del 2014 al 2016 10 de maig

Engresca't Jove

del 2011 al 2013

11 de maig

Tennis-pàdel

del 2006 al 2017

11 de maig

Stage de tennis

del 2005 al 2013

12 de maig

DRAC'S

del 2008 al 2010

12 de maig

Natació educativa

del 2008 al 2020

13 de maig

Natació per nadons de 6 a 30 mesos 13 de maig

INSCRIPCIONS NO SOCIS a partir del 16 de maig de 2022 a les 9.00 h
 
Totes les activitats que es presenten en aquesta guia estan condicionades a les ordres que dictin les autoritats sanitàries i administratives en el marc de la crisi de la COVID-19.
 

 

PRIMER: CAL FER LA RESERVA DE L'ACTIVITAT DES DEL PORTAL DE CONTRACTACIÓ DE SERVEIS PER FER LA VOSTRA INSCRIPCIÓ. >> FEU CLIC AQUÍ PER ACCEDIR-HI <<

 

 

 

SEGON: IMPRESCINDIBLE PER FORMALITZAR I ACABAR LES INSCRIPCIONS

 

>> ACCÉS ENVIAMENT DOCUMENTACIÓ
ACTIVITATS INFANTILS I JUVENILS D'ESTIU 2022 <<


Un cop VALIDADA LA INSCRIPCIÓ i CONFIRMAT EL PAGAMENT és imprescindible accedir a l'enllaç que hi ha més amunt "Enviament de documentació Activitats Infantils i Juvenils d'Estiu 2022" i presentar tota la documentació requerida. Cal completar aquest procés abans del 13 de juny de 2022.
Aconsellem tenir la documentació digitalitzada prèviament

 

  • DNI pare/mare o tutor (per davant i darrere)

  • Llibre de vacunes cursetista (cal incloure les pàgines que identifiquin el cursetista i les pàgines de les vacunes)

  • Targeta sanitària cursetista (TSI) (per davant i darrere)

  • Document d'informació mèdica preventiva (el podeu trobar a l'apartat de baixades del formulari d’enviament de la documentació)

  • Document d’autorització drets d’imatge i sortides (el podeu trobar a l'apartat de baixades del formulari d’enviament de la documentació)

  • Llibre de família (només inscrits NADONS i NATACIÓ 2020)

 

 

Actualitzat el 10 de maig de 2022