Instruccions festa de cloenda 2021 - Club Natació Olot

Activitats Infantils i Juvenils d'Estiu

Instruccions festa de cloenda 2021

L'estiu ja s'acaba i les Activitats infantils i juvenils d'Estiu del Club també ho fan. Han estat unes setmanes genials en què la mainada han pogut gaudir practicant esport, ja sigui a l'aigua, a les pistes de tennis o fent diversos tallers i treballs manuals amb els nostres monitors i equip. Han estat uns dies per descobrir, aprendre, passar-ho bé i fer nous amics.

És per això que no podeu faltar a la FESTA DE CLOENDA DE LES ACTIVITATS INFANTILS I JUVENILS 2021 que estem organitzant pel dissabte 4 de setembre al Club. Ho volem celebrar amb vosaltres, amb jocs, activitats i exhibicions esportives. Hi estan convidats tots els nens i nenes que han participat en les Activitats Infantils i Juvenils d'Estiu i, per descomptat, els seus pares, mares i germans.

Com que encara perduren les afectacions de la pandèmia i per organitzar-ho tot de la millor manera i gaudir d’aquesta jornada, necessitem saber quants de vosaltres voleu assistir a la festa de cloenda. És per això que és necessari que ensajudeu a fer una estimació del nombre d'assistents, contestant el formulari més avall.

Us estem molt agraïts!

 

 

>> FORMULARI ASSISTÈNCIA FESTA DE CLOENDA DE LES

ACTIVITATS INFANTILS I JUVENILS D'ESTIU 2021 <<

DATA LÍMIT PER APUNTAR-SE FINS AL 30 D'AGOST
 

 


 

FESTA DE CLOENDA ACTIVITATS INFANTILS I JUVENILS D’ESTIU 2021

Lloc: Club Natació Olot. Dia i hora: dissabte 4 de setembre a partir de les 9.45 h

La jornada començarà a les 9.45 h al Club Natació Olot i s’allargarà fins, aproximadament, al migdia. Els cursetistes podran gaudir de diverses activitats esportives, en què podran mostrar els coneixements apresos durant aquest estiu, i lúdiques, per passar-ho genial i gaudir d’un dia magnífic amb tots els companys:

 • Exhibicions de natació
 • Exhibicions de tennis
 • Diverses activitats amb jocs inflables


Moltes gràcies per acompanyar-nos en les Activitats infantils i juvenils d’Estiu 2021. Us esperem aquest dissabte 4 de setembre per gaudir d’un dia ple d’esport i diversió amb els vostres fills i filles, i així acomiadar la temporada i l’estiu tots junts.

Fins dissabte!

 

ACCÉS GRUPS

L’accés per a tots els cursetistes es farà a partir de les 9.45 h.

 • Grup 2019-2017: accés per la porta núm. 2 (al costat de l’entrada principal del Club)
 • Resta de grups: accés per la porta núm. 5 (al camp de futbol)

 

MATERIALS NECESSARIS

 • Recordeu que cal portar banyadorcasquet de bany, xancletes, (ulleres opcionals), samarreta i moltes ganes de passar-ho genial! Us hi esperem!
 • Cal portar mascareta.

 

 

 IMPORTANT! 

 

 • Us demanem que seguiu les indicacions i protocols que el Club ha organitzat per garantir la màxima seguretat de la jornada i comoditat per a les famílies.
 • Cal arribar puntuals a l’hora d’inici de la jornada, per poder organitzar els grups dels nens i nenes.
   
 • A l'entrada, els monitors us explicaran el funcionament dels grups i quines activitats faran en cada moment del dia.
   
 • Cada cursetista haurà d'anar amb el grup que se li hagi assisgnat a l'inici.
   
 • Si alguna família vol marxar abans d’acabar la jornada, és imprescindible que ho comuniqui al monitor del seu respectiu grup.
 • Poden venir màxim fins a dos acompanyants amb cada cursetista.
 • Per respectar l’aforament i gaudir d’una gran jornada, cal haver-se inscrit prèviament amb el formulari d’inscripció.
 • La celebració de la jornada i l'organització de les activitats es poden veure modificades segons diversos factors, com pot ser la situació meteorològica.

 

CONTACTE

Si teniu algun dubte, us podeu posar en contacte amb l’Olga Carnero, responsable d’ensenyament, enviant un correu a ensenyament@cnolot.cat o trucant al 972 26 20 28 (de dilluns a divendres de 9.00 a 21.00 h).

Actualitzat el 3 de setembre de 2021