Inscripcions i documentació - Club Natació Olot

Activitats Infantils i Juvenils d'Estiu

Inscripcions i documentació

GUIA D’INSCRIPCIONS PER INTERNET

INSTRUCCIONS PER ALS SOCIS

Abans de fer una inscripció per Internet, us recomanem que consulteu  a fons el catàleg informatiu penjat en aquest web. Hi trobareu tots els cursets així com la seva normativa.

El dijous 6 de maig (a les 8.00 h) començaran les inscripcions per als socis. Consulteu el calendari al final d’aquesta guia. Si el nen o nena que voleu inscriure no és soci, cal que en feu l’alta (a les oficines del Club) abans d’iniciar la inscripció.

 • El programa us demanarà un nom d’usuari: cal que entreu el vostre DNI (amb lletra) com a persona responsable que sou del nen que inscriviu. Us demanarà també una contrasenya: és la vostra data de naixement, que cal que entreu amb el següent format: ddmmaaaa (si no ho heu modificat anteriorment).
 • Fet això, heu d'accedir a contractació i reserves i ja podreu fer les inscripcions.
 • En cas que inscriviu més d’un fill, heu de seleccionar al mateix moment els germans que faran els cursets, tenint en compte el calendari d'inscripcions.  Llavors, es desplegarà, per a cada un dels membres, la llista de cursets permesos segons l’any de naixement. Cal marcar al mateix temps tots els cursets on els vulgueu inscriure i l’assegurança per a cada cursetista.
 • A la pantalla següent podreu fer la selecció de les setmanes a les quals voleu inscriure el vostre fill: si no hi ha places lliures, el procés us avisarà; també cal marcar novament l’assegurança.
 • L’opció del dinar és independent i també cal seleccionar-la segons les setmanes que convinguin si es dóna el cas (només en Poliesport, Engresca't Jove de 9.00 a 15.00 h i de 9.00 a 18.00 h, DRAC'S, tennis-pàdel i stage de tennis).
 • Només és permès el pagament amb targeta bancària. La inscripció quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.

 

INSTRUCCIONS PER ALS NO SOCIS

Abans de fer una inscripció per Internet, us recomanem que consulteu a fons el catàleg informatiu penjat en aquest web. Hi trobareu tots els cursets i també la normativa.

El dijous 20 de maig (a les 9.00 h) començaran les inscripcions per als no socis, exclusivament per Internet.

 • Els usuaris que l’any passat us vàreu donar d’alta (pare, mare o tutor) ja podeu entrar posant el vostre DNI (amb lletra) i la vostra data de naixement amb el format DDMMAAAA, o bé la contrasenya que vàreu introduir l’any passat. Si no recordeu la contrasenya antiga, cal que aneu a “Restablir contrasenya”, des d’on se us enviarà un correu a la vostra adreça electrònica amb l’enllaç per tornar a entrar al sistema i posar-ne una de nova. Aleshores accedireu a la vostra fitxa i accedireu al portal de reserva de serveis en línia. Allà haureu de seleccionar l’apartat de contractació d’activitats d’estiu.
 • En aquest apartat podreu veure registrat el nom de la persona que l’any passat va fer el curset d’estiu. Si és el mateix a qui voleu assignar un nou curset, una vegada seleccionat, ja us sortiran les activitats en què el podeu inscriure. En cas que voleu afegir algun altre fill/a, cal que seleccioneu la pestanya d’afegir familiar.
 • En cas que sigueu nous, només heu d’accedir a l’enllaç que trobareu més a baix, que us permetrà anar a l’apartat d’accés usuaris. Allà podreu donar-vos d’alta, fent clic a “Nou usuari”, seguint les indicacions del formulari de dades i acceptant les condicions de contractació i política de privacitat. Una vegada introduïdes les vostres dades  rebreu un correu electrònic a l’adreça  que registreu, que us farà d’enllaç per entrar per primera vegada a la vostra fitxa. Una vegada a dins podreu ‘Afegir familiar’, seguint les mateixes indicacions donades abans per als usuaris registrats.

 

Informació important per a les inscripcions

 • L’assegurança s’ha de marcar dues vegades, tant en la selecció de les activitats com en la quadrícula de les setmanes; en el cas d’escollir una setmana amb les places esgotades, el procés us avisarà.
 • L’opció del dinar és independent i també cal seleccionar-la segons les setmanes que convinguin si es dóna el cas (només en Poliesport, Engresca't Jove de 9.00 a 15.00 h i de 9.00 a 18.00 h, DRAC'S, tennis-pàdel i Stage de tennis).
 • Haureu de tenir en compte que des de l’inici de la sessió fins a la conformitat del pagament disposeu de 15 minuts. Esgotat aquest temps, el sistema es talla i haureu de provar-ho més tard. Només és permès el pagament amb targeta bancària i el sistema demanarà el CODI de compra segura per internet.
 • Només és permès el pagament amb targeta bancària. La inscripció quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

  CALENDARI D'INICI D'INSCRIPCIONS 2021 SOCIS

Activitat

Any de naixement

Data

(a partir de les 8.00 h)

Poliesport 2016-17 del 2016 al 2017 6 de maig
Poliesport 2013-14-15 del 2013 al 2015 7 de maig

Engresca't Jove

del 2010 al 2012

10 de maig

Tennis-pàdel

del 2005 al 2016

10 de maig

Stage de tennis

del 2004 al 2012

11 de maig

DRAC'S

del 2007 al 2009

11 de maig

Natació educativa

del 2007 al 2019

12 de maig

Natació per nadons de 10 a 30 mesos 12 de maig


INSCRIPCIONS NO SOCIS a partir del 20 de maig de 2021

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

ATENCIÓ!

IMPRESCINDIBLE PER FORMALITZAR LA VOSTRA INSCRIPCIÓ

Un cop validada la inscripció és imprescindible accedir al següent apartat "Enviament de documentació Activitats d'estiu 2021" i presentar tota la documentació requerida.

 

>> ACCÉS ENVIAMENT DOCUMENTACIÓ ACTIVITATS ESTIU 2021 <<


 

Us aconsellem tenir la documentació digitalitzada prèviament.

 

 • DNI pare/mare o tutor (per davant i darrera)
   
 • Llibre de vacunes cursetista (cal incloure les pàgines que identifiquin el cursetista i les pàgines de les vacunes)
   
 • Targeta sanitària cursetista (TSI) (per davant i darrera)
   
 • Document d'informació mèdica preventiva (el podeu trobar a l'apartat de baixades del formulari d’enviament de la documentació)
   
 • Document d’autorització drets d’imatge i sortides (el podeu trobar a l'apartat de baixades del formulari d’enviament de la documentació)
   
 • Document d'autorresponsabilitat (el podeu trobar a l'apartat de baixades del formulari d’enviament de la documentació).
 • Només inscrits NADONS i NATACIÓ 2019: llibre de família

 


Actualitzat el 5 d'agost de 2021