Inscripcions i documentació - Club Natació Olot

Activitats dirigides i esportives

Inscripcions i documentació


Guia d'inscripcions per Internet:

 


1. Instruccions per a socis:

Abans de fer la inscripció us recomanem que consulteu el catàleg de les Activitats dirigides i esportives 2023-2024 que tenim penjat a la pàgina web. Hi trobareu totes les activitats, seccions esportives, cursets, avantatges, serveis, normativa, i molt més.

El 30 de juny de 2023 (a partir de les 9.00 h) s'obriran les inscripcions per als socis. Consulteu el calendari al final d’aquesta guia. Les inscripcions són exclusivament per Internet. En el cas des pares/mares que volen inscriure un fill que no sigui soci, cal que en feu l’alta (a les oficines del Club) abans d’iniciar la inscripció.

 • 1. Un cop dins del portal de contractació/reserva de serveis, el programa us demanarà un nom d’usuari: cal que entreu el vostre DNI (amb lletra) i també us demanarà una contrasenya: és la vostra data de naixement, que cal que entreu amb el següent format: ddmmaaaa (si no ho heu modificat anteriorment). En el cas de les inscripcions dels fills, caldrà que entreu amb les dades d'usuari de la persona responsable del menor.

 • 2. Després cal accedir a contractació i reserves i ja podreu fer les inscripcions.

 • 3. Llavors, es desplegarà, per a cada un dels membres, la llista de cursets/activitats permeses corresponents segons l'edat de cada persona. A continuació cal seleccionar els cursets/activitats desitjades i també seleccionar l'assegurança per a cada persona o més tard ens donarà error en el procés. En cas que inscriviu més d’un fill, heu de seleccionar al mateix moment els germans que faran els cursets, tenint en compte el calendari d'inscripcions.

 

 • 4. Cal que feu la selecció dels dies que us voleu inscriure: si no hi ha places lliures, el procés us avisarà. Només cal marcar el primer mes de l'activitat (SETEMBRE), el sistema seleccionarà automàticament la resta de mesos. Cal marcar una altra vegada l’assegurança per a cada curset/activitat que es vol fer o ens donarà error. Després seleccionar calcular disponibilitat i preus.

IMPORTANT: Si no hem seleccionat l'assegurança al començament de tot, també ens donarà error.

 • 5. Si tot és correcte, només ens quedarà fer validar selecció. Finalment, a la pantalla de revisió final de la informació, dins d'acceptació de condicions generals, haurem d'acceptar les condicions generals d'ús i la LOPD i fer clic a pagar. IMPORTANT: Només és permès el pagament amb targeta bancària. La inscripció quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.2. Instruccions per a no socis:

Abans de fer la inscripció per Internet, us recomanem que consulteu a fons el catàleg de les Activitats dirigides i esportives 2023-2024 penjat en aquest web. Hi trobareu totes les activitats, seccions esportives, cursets, avantatges, serveis, normativa, i molt més.

El 14 de juliol de 2023 (a partir de les 9.00 h) s'obriran les inscripcions per als no socis. Consulteu el calendari al final d’aquesta guia. Les inscripcions són exclusivament per Internet. 

 • 1. Els usuaris que l’any passat us vàreu donar d’alta (pare, mare o tutor) ja podeu entrar posant el vostre DNI (amb lletra) i la vostra data de naixement amb el format DDMMAAAA, o bé la contrasenya que vàreu introduir l’any passat (si no ho heu modificat anteriorment).

 • 2. Si no recordeu la contrasenya antiga, cal que aneu a “Restablir contrasenya”, des d’on se us enviarà un correu a la vostra adreça electrònica amb l’enllaç per tornar a entrar al sistema i posar-ne una de nova. Aleshores accedireu a la vostra fitxa i accedireu al portal de contractació/reserva de serveis. Allà haureu de seleccionar l’apartat de contractació que desitgeu.

 • 3. En aquest apartat podreu veure registrat el nom de la persona que l’any passat va fer l'activitat, esport, curset, etc. Si és el mateix a qui voleu assignar, una vegada seleccionat, ja us sortiran les activitats en què el podeu inscriure. En cas que voleu afegir algun altre fill/a, cal que seleccioneu la pestanya d’afegir familiar.

 • 4. En cas que sigueu nous usuaris, només heu d’accedir a l’enllaç que trobareu més avall, que us permetrà anar a l’apartat d’accés d'usuaris. Allà podreu donar-vos d’alta, fent clic a “Nou usuari”, seguint les indicacions del formulari de dades i acceptant les condicions de contractació i política de privacitat. Una vegada introduïdes les vostres dades rebreu un correu electrònic a l’adreça que registreu, que us farà d’enllaç per entrar per primera vegada a la vostra fitxa.

 • 5. A partir d'aquí el procés és igual que les inscripcions dels socis.

 

3. Informació inscripcions:
 

 • Les inscripcions són exclusivament per Internet. Cal seguir el calendari i els horaris que trobareu indicats més endavant.

 • Des de l’inici de la sessió fins a la conformitat del pagament disposeu de 15 minuts. Esgotat aquest temps, el sistema es desconnecta i haureu de provar-ho més tard.

 • En el moment de fer la inscripció cal contractar l’assegurança per a tota la temporada d’hivern. L’assegurança s’ha de marcar dues vegades, tant en la selecció de les activitats com en la quadrícula. En el cas d’escollir un dia amb les places esgotades, el procés us avisarà. Cal recordar que només cal marcar el primer mes (SETEMBRE) de l'activitat escollida, el sistema seleccionarà automàticament la resta de mesos.
 • Únicament està permès el pagament amb targeta bancària. El sistema us demanarà el codi de compra segura a través d'Internet. La inscripció quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.


4. Inscripcions/Calendari seccions esportives:
 

SECCIONS ESPORTIVES

INICI ACTIVITAT

SECCIÓ D'ATLETISME

31/JUL/2023

SECCIÓ DE NATACIÓ (ALEVÍ/INFANTIL/JÚNIOR/ABSOLUT)

28/AGO/2023

ESCOLA AQUÀTICA (INICIACIÓ/PREBENJAMÍ/BENJAMÍ)

28/AGO/2023

SECCIÓ DE WATERPOLO

28/AGO/2023

ESCOLA DE WATERPOLO

28/AGO/2023

SECCIÓ DE TRIATLÓ

28/AGO/2023

SECCIÓ DE NATACIÓ (MÀSTER)/NATACIÓ ESPORTIVA

12/SET/2023

SECCIÓ DE TENNIS (COMPETICIÓ 2)

12/SET/2023

SECCIÓ DE TENNIS (COMPETICIÓ 1)

12/SET/2023
 
 • Tots els esportistes de la temporada anterior rebran un formulari de presentació de documentació, que caldrà omplir i enviar si es vol continuar formant part de les seccions durant la temporada 2023-2024.


5. Inscripcions/Calendari activitats dirigides/escola de tennis/cursets:

 

ACTIVITATS DIRIGIDES/ESCOLA TENNIS/CURSETS

SOCIS NO SOCIS  INICI

ACTIVITATS DIRIGIDES

30/JUN/2023 14/JUL/2023 12/SET/2023

ESCOLA DE TENNIS (INICIACIÓ)

30/JUN/2023 14/JUL/2023 12/SET/2023

CURSETS DE NATACIÓ PER A LA MAINADA (ONES/TAURONS/JUVENILS)

30/JUN/2023 14/JUL/2023 12/SET/2023

CURSETS PER A NADONS (3 A 30 MESOS)

30/JUN/2023 14/JUL/2023 12/SET/2023

CURSET PER A EMBARASSADES

30/JUN/2023 14/JUL/2023 12/SET/2023

CURSETS DE NATACIÓ PER A ADULTS

30/JUN/2023 14/JUL/2023 12/SET/2023

ESCOLA AQUÀTICA (BLANC/GROC/TARONJA)

30/JUN/2023 14/JUL/2023 12/SET/2023
 
 • Les inscripcions es faran només per Internet des del portal de contractació/reserva de serveis, a partir de les 9.00 h i segons el calendari establert. Qualsevol persona que tingui dificultats amb les inscripcions, podrà rebre suport durant el procés telefònicament, o presencialment a les oficines del Club.


6. Enviament documentació:

 

>> ATENCIÓ! DOCUMENTACIÓ ADULTS <<
IMPRESCINDIBLE PER FORMALITZAR LA VOSTRA INSCRIPCIÓ


Un cop validada la inscripció és imprescindible accedir al següent apartat “Documentació Activitats dirigides i esportives 2023-2024” i presentar tota la documentació requerida:

 

>>DOCUMENTACIÓ ACTIVITATS DIRIGIDES I ESPORTIVES 2023-2024<<

* Us aconsellem tenir la documentació digitalitzada prèviament.

 

 • DNI (anvers i revers)

 

 

 

>> ATENCIÓ! DOCUMENTACIÓ MENORS D'EDAT <<
IMPRESCINDIBLE PER FORMALITZAR LA VOSTRA INSCRIPCIÓ


Un cop validada la inscripció és imprescindible accedir al següent apartat “Documentació Activitats dirigides i esportives 2023-2024” i presentar tota la documentació requerida:

 

>>DOCUMENTACIÓ ACTIVITATS DIRIGIDES I ESPORTIVES 2023-2024<<

* Us aconsellem tenir la documentació digitalitzada prèviament

 

 • DNI del menor (anvers i revers)
 • DNI pare/mare o tutor/a (anvers i revers)
 • Targeta sanitària (TSI) (anvers i revers)
 • Només inscrits cursets de natació NADONS i natació ONES: llibre de família

 


 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 262 028

Actualitzat el 28 de juliol de 2023