Inscripcions i documentació - Club Natació Olot

Activitats dirigides i esportives

Inscripcions i documentació

GUIA D’INSCRIPCIONS PER INTERNET

 

INSTRUCCIONS PER ALS SOCIS

Abans de fer la inscripció per Internet, us recomanem que consulteu a fons el catàleg de les Activitats dirigides i esportives 2021-2022 penjat en aquest web. Hi trobareu totes les activitats, seccions esportives i cursets, així com la seva normativa.

El dimarts 10 d'agost (a partir de les 9.00 h), i segons el calendari, començaran les inscripcions per als socis. Consulteu el calendari al final d’aquesta guia. Les inscripcions són exclusivament per Internet. Si el nen o nena que voleu inscriure no és soci, cal que en feu l’alta (a les oficines del Club) abans d’iniciar la inscripció.

 • Un cop dins del portal de reserves, el programa us demanarà un nom d’usuari: cal que entreu el vostre DNI (amb lletra) com a persona responsable que sou del nen que inscriviu. També us demanarà una contrasenya: és la vostra data de naixement, que cal que entreu amb el següent format: ddmmaaaa (si no ho heu modificat anteriorment).

 • Fet això, heu d'accedir a contractació i reserves i ja podreu fer les inscripcions.

 • En cas que inscriviu més d’un fill, heu de seleccionar al mateix moment els germans que faran els cursets, tenint en compte el calendari d'inscripcions.  Llavors, es desplegarà, per a cada un dels membres, la llista de cursets permesos segons l’any de naixement. Cal marcar al mateix temps tots els cursets on els vulgueu inscriure i l’assegurança per a cada cursetista.

 • A la pantalla següent podreu fer la selecció dels dies que us voleu inscriure: si no hi ha places lliures, el procés us avisarà; també cal marcar novament l’assegurança.

 • Només és permès el pagament amb targeta bancària. La inscripció quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.

 

INSTRUCCIONS PER ALS NO SOCIS

Abans de fer la inscripció per Internet, us recomanem que consulteu a fons el catàleg de les Activitats dirigides i esportives 2021-2022 penjat en aquest web. Hi trobareu totes les activitats, seccions esportives i cursets, així com la seva normativa.

El dimecres 18 d'agost (a partir de les 9.00 h) començaran les inscripcions per als no socis. Les inscripcions són exclusivament per Internet.

 • Els usuaris que l’any passat us vàreu donar d’alta (pare, mare o tutor) ja podeu entrar posant el vostre DNI (amb lletra) i la vostra data de naixement amb el format DDMMAAAA, o bé la contrasenya que vàreu introduir l’any passat (si no ho heu modificat anteriorment).

 • Si no recordeu la contrasenya antiga, cal que aneu a “Restablir contrasenya”, des d’on se us enviarà un correu a la vostra adreça electrònica amb l’enllaç per tornar a entrar al sistema i posar-ne una de nova. Aleshores accedireu a la vostra fitxa i accedireu al portal de reserva de serveis en línia. Allà haureu de seleccionar l’apartat de contractació d’activitats d’estiu.

 • En aquest apartat podreu veure registrat el nom de la persona que l’any passat va fer l'activitat, esport, curset, etc. Si és el mateix a qui voleu assignar, una vegada seleccionat, ja us sortiran les activitats en què el podeu inscriure. En cas que voleu afegir algun altre fill/a, cal que seleccioneu la pestanya d’afegir familiar.

 • En cas que sigueu nous usuaris, només heu d’accedir a l’enllaç que trobareu més avall, que us permetrà anar a l’apartat d’accés usuaris. Allà podreu donar-vos d’alta, fent clic a “Nou usuari”, seguint les indicacions del formulari de dades i acceptant les condicions de contractació i política de privacitat. Una vegada introduïdes les vostres dades  rebreu un correu electrònic a l’adreça  que registreu, que us farà d’enllaç per entrar per primera vegada a la vostra fitxa.

 

INFORMACIÓ INSCRIPCIONS

 • Les inscripcions són exclusivament per Internet a través de la pàgina web del Club. Cal seguir el calendari i els horaris que trobareu indicats més endavant.

 • Des de l’inici de la sessió fins a la conformitat del pagament disposeu de 15 minuts. Esgotat aquest temps, el sistema es desconnecta i haureu de provar-ho més tard.

 • En el moment de fer la inscripció cal contractar l’assegurança de 3 € per a tota la temporada d’hivern. L’assegurança s’ha de marcar dues vegades, tant en la selecció de les activitats com en la quadrícula. En el cas d’escollir un dia amb les places esgotades, el procés us avisarà.
 • Només és permès el pagament amb targeta bancària. El sistema us demanarà el codi de compra segura a través d'Internet. La inscripció quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

CALENDARI 2021 INSCRIPCIONS

ACTIVITATS DIRIGIDES I CURSETS

SOCIS NO SOCIS  INICI

ACTIVITATS DIRIGIDES

10-8-2021 18-8-2021 13-9-2021

ESCOLA DE TENNIS

11-8-2021 18-8-2021 13-9-2021

CURSETS DE NATACIÓ PER A LA MAINADA

12-8-2021 18-8-2021 1-10-2021

CURSETS PER A NADONS DE 6 A 30 MESOS

12-8-2021 18-8-2021 1-10-2021

CURSET D'EMBARASSADES

12-8-2021 18-8-2021 1-10-2021

NATACIÓ PER A ADULTS

12-8-2021 18-8-2021 1-10-2021

ESCOLA AQUÀTICA (BLANC, GROC I TARONJA)

13-8-2021 18-8-2021 1-10-2021
       

SECCIONS ESPORTIVES

    INICI

EQUIPS DE NATACIÓ

- - 30-8-2021

ESCOLA AQUÀTICA (PREBENJAMÍ I BENJAMÍ)

- - 30-8-2021

EQUIPS DE WATERPOLO

- - 30-8-2021

ESCOLA DE WATERPOLO

- - 30-8-2021

EQUIPS DE TENNIS

- - 30-8-2021

EQUIP D'ATLETISME

- - 30-8-2021

EQUIP DE TRIATLÓ

- - 30-8-2021


* Tots els esportistes de les seccions han de formalitzar la seva inscripció contactant amb el director tècnic de la seva secció.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

ATENCIÓ! DOCUMENTACIÓ ADULTS

IMPRESCINDIBLE PER FORMALITZAR LA VOSTRA INSCRIPCIÓ

Un cop validada la inscripció és imprescindible accedir al següent apartat "Documentació Activitats dirigides i esportives 2021-2022" i presentar tota la documentació requerida. Podeu baixar els documents des d'aquí o des del formulari que trobareu en aquest enllaç:

 

>> DOCUMENTACIÓ ACTIVITATS DIRIGIDES I ESPORTIVES 2021-2022 <<

 

Us aconsellem tenir la documentació digitalitzada prèviament.

 

 

 

 

ATENCIÓ! DOCUMENTACIÓ MENORS D'EDAT

IMPRESCINDIBLE PER FORMALITZAR LA VOSTRA INSCRIPCIÓ

Un cop validada la inscripció és imprescindible accedir al següent apartat "Documentació Activitats dirigides i esportives 2021-2022" i presentar tota la documentació requerida. Podeu baixar els documents des d'aquí o des del formulari que trobareu en aquest enllaç:

 

>> DOCUMENTACIÓ ACTIVITATS DIRIGIDES I ESPORTIVES 2021-2022 <<

 

Us aconsellem tenir la documentació digitalitzada prèviament.

 

 • DNI pare/mare o tutor (per davant i darrera)
   
 • Llibre de vacunes (cal incloure les pàgines que identifiquin el cursetista i les pàgines de les vacunes)
   
 • Targeta sanitària (TSI) (per davant i darrera)
   
 • Document d'informació mèdica preventiva (el podeu trobar a l'apartat de baixades del formulari d’enviament de la documentació)
   
 • Document d’autorització drets d’imatge (el podeu trobar a l'apartat de baixades del formulari d’enviament de la documentació)
   
 • Document d'autorresponsabilitat (el podeu trobar a l'apartat de baixades del formulari d’enviament de la documentació).
 • Només inscrits NADONS i NATACIÓ ONES 2018-2019: llibre de família

 


Actualitzat el 10 d'agost de 2021