Tennis - Club Natació Olot

Classes particulars

Tennis

La pràctica habitual del tennis millora la circulació i estimula el cor i el cervell, ja que es desenvolupa la coordinació, els reflexos i s'estimula el sistema motor. Posem a la vostra disposició classes particulars de tennis, en un entorn immillorable, de les mans dels nostres tècnics i en horaris a convenir. Podreu iniciar-vos, perfeccionar la vostra tècnica o millorar algun aspecte puntual, sigui quin sigui el vostre nivell i edat.

  • Les classes grupals van dirigides a nens a partir dels quatre anys, amb diferents nivells d’aprenentatge per tal d’oferir des d’una introducció bàsica en la pràctica d’aquest esport fins a una alta tecnificació. 
  • Les classes individuals van dirigides a aquelles persones adultes que vulguin aprendre a jugar a tennis o que vulguin perfeccionar la seva tècnica. Es personalitzarà el programa d’aprenentatge i es farà un seguiment intensiu dels progressos.

 

Horaris:

  • A convenir

 

Preus:

SOCIS

34 €

52 €

65 €

1 alumne

2 alumnes

3 alumnes

52 €

92 €

124 €

NO SOCIS

 
 

Exclusiu per a socis 5x4:

  • Amb el val de promoció gaudiu de 5 classes particulars pel preu de 4: només 136 €. Demaneu més informació a les oficines del Club. *El val de promoció és unipersonal i intransferible.
 
 
 

Més informació:

Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 262 028

Actualitzat el 28 de juliol de 2023